ДИАМАНТЕНО ДЕРМАБРАЗИО

фев.

Диамантено дермабразио и как  въздейства?

Основна цел -почистване и подмладяване на кожата или  механичен пилинг  и обновяване.
Представяме Ви най-бързия, нежен и безвреден начин за подмладяване на Вашата кожа. Диамантено дермабразио е апаратна процедура , която по много нежен и безвреден и ефективен начин регенерира кожата.

Как функционира самият апарат?

С помощта на специален накрайник, кожата се полира от диамантени микрокристали.По този начин тя се ексфолира и почиства от мъртвите клетки, което възобновява регенерационните процеси в дермата. С помощта на вакуумното въздействие на апарата, се подобрява кръвообращението и се почистват порите. Подобреното кръвообращение на свой ред, стимулира образуването на колаген и еластин в дермата (същинската кожа), което води до по-тонизирана, стегната и почистена кожа. Благодарение на нея се постига подмладяване, регенерация, контролиране на себума, свиване на порите и депигментация. Стимулира се и лимфната система, като по този начин се постига и прочистващо въздействие – детокс.

В кои случаи  диамантеното дермабразио помага по изключителен начин?

– Подмладяване, изчистване на кожата от мъртви клетки.
-Премахва разширените пори на кожата и фини бръчки.
-Намалява белезите и възрастови петна.
-Помага при проблемна и мазна кожа, склонна към поява на акне.
-въздейства при неравномерен тен на кожата
-подходяща възраст – 20-70г.

Последователните стъпки на диамантеното дермабразио , извършени от професионалният терапевт в ЧАКРА:
-Почистване, дегримиране и подготвяне на зоните на лицето за процедурата.
-Тонизиране на лицето
– Обработване на зоните със специална диамантена и вакумна глава на апарата
-Поставяне на хидратираща маска (чрез специални масажни движения).
– Завършващ крем за успокояване и защита на обработените зони.

Времетраене – 30 мин.

Цена: 50 лв. 

Специална промоционална цена – 30 лв. 

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Препоръки на терапевта от Чакра – Таши

Тази процедура е прекрасна и видимо с бърз ефект, но поради спецификата на диамантено дермабразио и специалното въздействие върху кожата, Ви препоръчвам:
-Не използвайте некачествени козметични продукти и особено съдържащи алкохол, продукти  със съдържание на Ретинол /витамин А/ поне 48 часа преди и след процедурата. Не търсете натоварващият , а успокояващ след процедурата ефект.
– Чувствителността на кожата към UV лъчите е висока след процедурата, поради което третираните участъци не трябва да се излагат на слънчева светлина и/или солариум поне 12 часа след процедурата. Използвайте  висок слънцезащитен фактор при силно слънце.
-Дори и при само една терапия се усеща ефект, но за да има видими и трайни резултати е нужна програма от няколко процедури, които се определят според състоянието и типа на кожата на лицето. Поради тази причина подхождам винаги индивидуално.  След като се премине програмата и постигнем нужните резултати, тогава  поддържаме доброто състояние през определен период от време, най-често по 1 процедура  на месец.   

За постигане на максимален ефект между процедурите с диамантено дермабразио е желателно да направите  RF – радиочестотен лифтинг.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация